Inspiratie

imova cadeaubon

Cadeaubon

Verras je vriend(in), broer, zus, mama, papa of partner met een IMOVA cadeaubon. De waarde van de cadeaubon is vrij [...]
Lees meer
imova seca tru weegschaal

Seca TRU

Ontdek de Seca TRU: een meesterwerk in precisie, ontstaan uit jarenlange samenwerking tussen topexperts in medisch onderzoek en lichaamssamenstelling. Bij [...]
Lees meer

Reviews van klanten

Super tof, sociaal en bekwaam team. Altijd klaar met raad en daad, kijkt en luistert naar de noden van hun patiënten. De formule "medisch sporten met begeleiding" is super voor mensen zoals mij, met chronische pijn! Ook de toestellen zijn afgestemd op je persoonlijke noden, wat je lichaam aankan. Kan ten alle tijden aangepast worden, waardoor je dat extra duwtje in de rug krijgt om toch vol te houden!

Grietje V

Bij andere fitness zaken moest ik na enkele weken al stoppen wegens ontstekingen, omdat ik niet goed begeleid werd. Bij IMOVA is alles op mijn maat en tempo en dat voel ik. Geen pijn na het sporten en meer energie!

An Paulussen

Medisch sporten met wat mij betreft de perfecte begeleiding. Ideaal als je niet zo het “basic-fit type” bent. Uitgebaat door topmensen die je altijd bijstaan en motiveren waar nodig.

Ko En

Een top locatie en voor iedere leeftijd, jong en oud in beweging.

Sonia Habran

Professionele begeleiding met de nieuwste toestellen van technogym.

Denis Meuwissen

Een zeer fijne nieuwe zaak. Met top mensen die het uitbaten en zeker weten waar ze mee bezig zijn zowel in sport als in kine. Goede begeleiding. Zeker een aanrader. Doe zo voort.

Esmeralda Neri

Op maat fitnessen waar je ahv een sportwatch een hele fitness parcour afleg die speciaal voor mij is uitgestippeld, alle oefeningen komen aan bod echt een aanrader , niet twijfelen doen 👍👌🙏

PieroCaputo66art (Art Food Fashion artist)

Aangename en mooi verzorgde locatie. Professionele apparatuur en een leuk gemotiveerd team. Staan altijd klaar om je de juiste begeleiding te geven. Een echte aanrader!

Sara Babuszkiewicz

Aangename rustige locatie,
Goede begeleiding van kinisisten voor sport en revalidatie.
Voor mij het echte Walhalla 👍😊

Els Van Heeswijk

Openingsuren

maandag t.e.m vrijdag: 8.00 - 21.00u,
m.u.v feestdagen.

Telefonisch bereikbaar

maandag t.e.m. vrijdag: 9.00-19.00u,
m.u.v. feestdagen.


IMOVA is onderdeel van het Health Center Genk.

Imova - bewegen voor iedereen
imova
Weg naar As 100 /BU1
3600 Genk
MoeFit
Jan Habexlaan 15 /BU1
3600 Genk
Made webtastic by
x