Prevent

imova prevent

Bij IMOVA hechten we veel belang aan de preventie van sport-en trainingsblessures. Wie pijnvrij aan zijn spiergroepen kan werken, zal met grotere motivatie aan zijn doelen werken.

Onze focus ligt daarom op het voorkomen van blessures en het behouden van een goede gezondheid. We richten ons op het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn en het corrigeren van slechte bewegingspatronen die tot overbelasting kunnen leiden.

De oefenprogramma’s van IMOVA zijn hiervoor gebaseerd op het versterken van essentiële spiergroepen en het verbeteren van stabiliteit. Steeds worden ze samengesteld op jouw behoeften. 

Ons aanbod

Het geheel is meer dan de som van de delen! Wij geloven in het bundelen van verschillende disciplines om jou de best mogelijke (gezondheids)zorg te bieden. Vakspecialisme en een interdisciplinaire samenwerking vormen de aanpak van dit jonge en gedreven team.

Prevent

Een oefenprogramma om blessures te voorkomen. We brengen jouw uitgangspunt en doelen in kaart, zodat bewegen in alle veiligheid kan gebeuren. 

Lees meer
imova prevent

Heal

Kinesitherapie

Behandeling van steun- en bewegingsapparaat bij acute en chronische klachten, met pijnverlichting en kracht- en mobiliteitsverbetering.

Lees meer
imova heal

Strengthen

Sportrevalidatie

Geïndividualiseerd oefenprogramma voor behandeling van blessures, zoals traumata, scheuren of verrekking aan spieren, pezen en ligamenten.

Lees meer
imova sportrevalidatie

Strengthen

Medische fitness

Onze medische fitness biedt een programma op maat onder professionele begeleiding. Het programma helpt pijn te verminderen, jouw mobiliteit te vergroten en een actieve, gezonde levensstijl te bevorderen.

Lees meer
imova medische fitness

Vind balans in je gezondheid
Vraag hier meer info aan!

Openingsuren

maandag t.e.m vrijdag: 8.00 - 21.00u,
m.u.v feestdagen.

Telefonisch bereikbaar

maandag t.e.m. vrijdag: 9.00-19.00u,
m.u.v. feestdagen.


IMOVA is onderdeel van het Health Center Genk.

Imova - bewegen voor iedereen
imova
Weg naar As 100 /BU1
3600 Genk
MoeFit
Jan Habexlaan 15 /BU1
3600 Genk
Made webtastic by
x