Strengthen

imova sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie richt zich op het herstel na het oplopen van een sportblessure. Het wordt vooral ingezet bij traumata, scheuren of verrekking aan spieren, pezen en ligamenten.

In eerste instantie wordt er gekeken naar de aard van de blessure. Hierbij wordt een verschil gemaakt tussen acute blessures, overbelastingsblessures en gewone blessures. Op basis hiervan wordt een persoonlijk oefenprogramma opgesteld. 

Medische fitness

Een gepersonaliseerde en doelgerichte benadering van jouw lichaamsbeweging moet je in staat stellen om jouw gezondheidsdoelen te kunnen bereiken. We vertrekken van jouw individuele behoeften en beperkingen, en zorgen voor een veilig en effectief trainingsprogramma.

Je wordt hierin begeleid door deskundige therapeuten die gespecialiseerd zijn in medische aandoeningen, waardoor pati├źnten met diverse gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes of gewrichtsproblemen, op een veilige manier kunnen trainen.

De medische fitness helpt om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren, pijn te verminderen, mobiliteit te vergroten en de kwaliteit van leven te verhogen. Door de regelmaat zal niet alleen je fysieke conditie verbeteren, maar zal je ook meer zelfvertrouwen oogsten. 

Naast fysieke voordelen, ervaar je hier ook emotionele en mentale welzijnsverbeteringen, zoals stressvermindering en een positievere kijk op het leven.

imova medische fitness

Ons aanbod

Het geheel is meer dan de som van de delen! Wij geloven in het bundelen van verschillende disciplines om jou de best mogelijke (gezondheids)zorg te bieden. Vakspecialisme en een interdisciplinaire samenwerking vormen de aanpak van dit jonge en gedreven team.

Prevent

Een oefenprogramma om blessures te voorkomen. We brengen jouw uitgangspunt en doelen in kaart, zodat bewegen in alle veiligheid kan gebeuren. 

Lees meer
imova prevent

Heal

Kinesitherapie

Behandeling van steun- en bewegingsapparaat bij acute en chronische klachten, met pijnverlichting en kracht- en mobiliteitsverbetering.

Lees meer
imova heal

Strengthen

Sportrevalidatie

Geïndividualiseerd oefenprogramma voor behandeling van blessures, zoals traumata, scheuren of verrekking aan spieren, pezen en ligamenten.

Lees meer
imova sportrevalidatie

Strengthen

Medische fitness

Onze medische fitness biedt een programma op maat onder professionele begeleiding. Het programma helpt pijn te verminderen, jouw mobiliteit te vergroten en een actieve, gezonde levensstijl te bevorderen.

Lees meer
imova medische fitness

Vind balans in je gezondheid
Vraag hier meer info aan!

Openingsuren

maandag t.e.m vrijdag: 8.00 - 21.00u,
m.u.v feestdagen.

Telefonisch bereikbaar

maandag t.e.m. vrijdag: 9.00-19.00u,
m.u.v. feestdagen.


IMOVA is onderdeel van het Health Center Genk.

Imova - bewegen voor iedereen
imova
Weg naar As 100 /BU1
3600 Genk
MoeFit
Jan Habexlaan 15 /BU1
3600 Genk
Made webtastic by
x